Cursus spuitlicentie Bedrijfsvoeren Gewasbescherming

Is uw bedrijf gegroeid en heeft u inmiddels personeel die gewasbeschermingshandelingen uitvoeren? Bent u meegegroeid en heeft u licentie Bedrijfsvoeren Gewasbescherming in bezit? In september start in Boskoop de cursus spuitlicentie 2.

Voor wie is Bedrijfsvoeren Gewasbescherming bedoeld?

  • Voor bedrijfseigenaren die op een professionele manier gebruik maken van chemische gewasbeschermingsmiddelen en die zijn geboren op of na 01-01-1996
  • Voor bedrijfseigenaren die op een professionele manier gebruik maken van chemische gewasbeschermingsmiddelen die geboren zijn voor 01-01-1996 en personeel in dienst hebben die gewasbeschermingshandelingen doen.

Weet u nog niet zeker of dit de licentie is die u nodig heeft, gebruik dan onze tool.

Cursus in Boskoop

Donderdag 7 september start de Cursus Spuitlicentie 2, dit is een module (module Duurzaamheid) van de Brancheopleiding Bedrijfsleider 1. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten in de maanden september en oktober van 14.00 – 20.00. De bijeenkomsten zijn op bedrijven in de regio.

Omdat dit gaat om een wettelijk verplichte cursus is hier geen colland subsidie voor beschikbaar.

Meld u hier aan voor de cursus.

Ook gaat er in Boskoop in januari 2023 een cursus spuitlicentie 1 van start. Voor meer informatie en alle overige cursussen in de regio vindt u hier.