Contractor Days

Contractor Days is een nieuw tweedaags vakevent voor de loonwerker en zijn medewerkers, georganiseerd voor en door professionele toeleveranciers binnen de landbouwsector op 14 en 15 december 2022 in Brussels Kart Expo(België).

Het beroep van loonwerker is permanent in beweging met nieuwe technieken, aangepaste reglementeringen en opleidingen. Tijd dus voor een eigen event.
Onder het motto van ‘voortdurend informeren en innoveren’ wordt Contractor Days georganiseerd i.s.m. de belgische beroepsfederatie Landbouw-Service/Agro-Service. Professionals samenbrengen zodat ze zich kunnen informeren, nieuwe evoluties ontdek­ken binnen hun vakgebied en leren van elkaar, dat is het doel van Contractor Days.

Ondernemers en afnemers kunnen hun toeleveranciers ontmoeten, hun samenwerking verstevigen, nieuwe afspraken maken en nieuwe producten ontdekken.

Als deelnemer kan u uw nieuwste producten en diensten voorstellen, maar ook uw naam- en merkbekendheid versterken. Toegankelijke formules maken het eenvoudig om aanwezig te zijn en de bezoekers rechtstreeks aan te spreken. Bijkomend zijn aan deze formules ook communicatiekanalen gekoppeld zodat uw bedrijf kan genieten van een brede visibiliteit. Zelfs de catering is inbegrepen!

Interesse om deel te nemen? Contacteer ons via e-mail team@contractordays.be of op het nummer +32 9 241 55 04.

Praktisch:
Woensdag 14 en donderdag 15 december 2022, telkens van 10 tot 18.
Brussels Kart Expo, Alfons Gossetlaan 9, 1702 Groot-Bijgaarden
www.contractordays.be