CHD Eefting lanceert de FG5300 spuitmachine: een compacte krachtpatser met geavanceerde functies

TER APEL- CHD Eefting, een toonaangevende naam in de landbouwsector, kondigt met trots de lancering aan van de nieuwste toevoeging aan hun productlijn van spuitmachines – de FG5300. Als opvolger van de populaire F5200-serie biedt deze innovatieve machine ongeëvenaarde prestaties en geavanceerde functies, waardoor landbouwers hun gewasbescherming naar een hoger niveau kunnen tillen.

De FG5300 is ontworpen met het oog op efficiëntie en gemak. Het nieuwe model is verkrijgbaar met tankvolumes van 5300 en 6000 liter, waardoor landbouwers kunnen kiezen op basis van hun specifieke behoeften. De vernieuwde hefmast zorgt voor een soepele en stabiele werking, zelfs op oneffen terrein en draagt bij aan een verbeterde onderhoudsvriendelijkheid.

De machine is geconstrueerd op de optimale werking van het  Automatische Reinigings Systeem (ARS). Deze geavanceerde technologie is ontwikkeld om het reinigingsproces te optimaliseren en de downtime van de machine te minimaliseren. Het ARS zorgt ervoor dat de spuitmachine efficiënt wordt gereinigd na elke toepassing, waardoor verontreiniging van gewasbeschermingsmiddelen wordt geminimaliseerd en de levensduur van de machine wordt verlengd, en een behoorlijke arbeidsbesparing oplevert.

De FG5300 is beschikbaar in boombreedtes tot 51 meter. Deze flexibiliteit stelt landbouwers in staat om de spuitmachine aan te passen aan verschillende gewassen en veldomstandigheden, waardoor ze een optimale dekking kunnen bereiken en zo efficiënt mogelijk hun spuitsporen kunnen inzetten.

“We zijn verheugd om de FG5300 te introduceren als de nieuwste toevoeging aan ons assortiment van spuitmachines”, aldus Albert Eefting, directeur van CHD Eefting. “Deze machine belichaamt onze voortdurende inzet voor innovatie en het leveren van hoogwaardige kwaliteitsspuitmachines aan landbouwers over de hele wereld. Met de FG5300 kunnen landbouwers rekenen op ongeëvenaarde prestaties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid, waardoor ze hun gewasbescherming efficiënt en kostenvriendelijk naar een hoger niveau kunnen tillen.”

De FG5300 spuitmachine van CHD Eefting is vanaf 2024 verkrijgbaar bij geautoriseerde dealers

Over CHD Eefting
CHD Eefting is een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines, gespecialiseerd in spuitmachines van hoge kwaliteit. Met een focus op innovatie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, streeft CHD Eefting ernaar om landbouwers wereldwijd te voorzien van geavanceerde oplossingen voor gewasbescherming.