Wethouder Ralph Bogers opent Bomenfietsroute Zundert

De Bomenfietsroute, een fietsroute langs verschillende boomkwekerijen in gemeente Zundert, is gelanceerd door Ralph Bogers, wethouder toerisme en recreatie. Deze gratis fietsroute, die start bij de bomenbakken in de Molenstraat in Zundert, is een samenwerking van Treeport, VVV Zundert en gemeente Zundert. Op elk van de boombakken is een QR-code te vinden die je, als je ‘m scant met je mobiele telefoon, verwijst naar de website www.visitzundert.com waar informatie staat over de boom. Wethouder Bogers heeft de laatste QR-code geplakt tijdens de lancering. 

De groene sector onder aandacht bij de recreant
De fietsroute voert je onder meer langs de mooie boomteeltbedrijven die onze gemeente rijk is. Samen met de informatie via de QR-codes en de website visitzundert.com brengt de route op een mooie manier de groene sector onder de aandacht van toeristen en andere voorbijgangers. De fietsroutefolder wordt zondagmiddag uitgedeeld aan de bezoekers van Winterwonderland en is vanaf dan gratis af te halen bij VVV Zundert.

Daarnaast kunnen voorbijgangers vanaf nu een wandelingetje maken langs alle boombakken, elk met zijn eigen verhaal via de QR-code. Een begeleide rondwandeling langs alle boombakken zit ook nog in het vat. Daar wordt nog aan gewerkt door een aantal liefhebbers. Deze gegidste rondwandeling zal op een later moment aangekondigd worden. 

Lees meer over deze route op: www.bomeninzundert.nl