Bob Schrauwen nieuwe commissaris van Horticoop

Tijdens de laatste ledenraadsvergadering is Bob Schrauwen benoemd tot nieuwe commissaris van Horticoop.

Bijdrage nieuwe strategie
Bob Schrauwen vervulde de laatste jaren managersrollen bij internationaal toonaangevende bedrijven als Reebok en Unilever. Omdat hij zeer veel kennis en ervaring heeft op het gebied van financiën, transities en investeringen is Bob een aanwinst voor het nieuwe Horticoop.

Bob: “Met mijn kennis en ervaring als bestuurder, investeerder en ondernemer hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de succesvolle realisatie van de nieuwe strategie van Horticoop.” Hoewel Bob geen achtergrond heeft in de tuinbouwsector, is hij er wel mee opgegroeid. Zijn vader was zijn hele werkzame leven bezig met het verbeteren van gewassen en planten. Dat hijzelf nu, via een omweg langs diverse andere bedrijven, bij Horticoop terechtkomt, is dan ook bijzonder voor hem. Bob: “Ik kijk ernaar uit om als commissaris van Horticoop betrokken te zijn bij de voor Nederland zo belangrijke tuinbouwsector.”

Mooie samenwerking
Voorzitter van Coöperatief Koninklijk Tuinbouwcentrum Horticoop Joris Elstgeest is enthousiast over de benoeming van Bob Schrauwen: “Bob staat bekend als positief kritisch, en heeft ontzettend veel kennis en kunde. Met het oog op de veranderingen bij Horticoop is zijn ervaring zeer welkom. Ik verwacht dat Bob onze coöperatie zal helpen om de juiste keuzes te maken tijdens de transformatie en in de periode daarna. We verwelkomen Bob van harte en verheugen ons op een prettige samenwerking.”