Chrysant Space Age is terug van weggeweest

Bos Bloemen start deze week met de aanvoer van Troschrysant Space Age. Door haar oranje kleur de perfecte bloem om het najaar mee van start te laten gaan.  

 Perfecte najaarsbloem

Kweker Bos Bloemen uit ’s-Gravenzande heeft een goed gevoel voor timing. Nu het najaar steeds dichterbij komt, starten zij met de aanvoer van de oranjekleurige Space Age (VBN 121294). Troschrysant Space Age staat bekend om het grote aantal bloemen per steel en is daardoor de perfecte vulling voor een herfstachtig boeket. Ook op het gebied van transport en vaasleven zal Space Age allesbehalve teleurstellen. De krachtige stelen staan garant voor een lang vaasleven en zullen de consument lange tijd verblijden met haar prachtige kleur! Space Age wordt veredeld door Royal Van Zanten.  

 Beschikbaarheid

Space Age is geen onbekend ras voor Bos Bloemen. In het verleden hebben zij het ras al seizoensmatig aangevoerd, waardoor ze veel ervaring hebben met deze teelt. Als kleinschalig familiebedrijf focust Bos Bloemen zich op de teelt van hoogwaardige Celosia en Chrysanten. Met de aanvoer van 50.000 stelen per week, vormt Space Age een waardevolle aanvulling van het assortiment. Space Age zal van week 35 tot en met week 44 worden aangevoerd op Royal FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk. Later dit jaar zullen zij ook het lichtroze ras Myra uitleveren.  

 Over Royal Van Zanten

Van Zanten Breeding is internationaal koploper in de veredeling en vermeerdering van snijbloemen (Alstroemeria, Statice, Limonium, Chrysanthemum en Bouvardia) en van potplanten (Aster, Alstroemeria, Celosia, Chrysanthemum en Multiflora). Het is ons doel om de passie door te geven waar onze organisatie sinds de oprichting in 1862 voor staat. Onze gedeelde passie is een van de vijf waarden die onze cultuur bepalen: Passie, Kwaliteit, Elke dag beter, Ambitie en Royal. Het predicaat Koninklijk werd ons bedrijf in 1901 toegekend. Vandaag de dag staat dit voor klantgerichtheid en respect voor de mensen om ons heen. Royal Van Zanten heeft ruim 1.100 medewerkers die werken vanuit onze thuisbasis in Nederland en op onze internationale veredelings- en productielocaties in Oeganda, Zuid-Afrika en Colombia.