Maak kennis met Sira – Unieke witte Santini met felgroen hart

Royal Van Zanten presenteert met trots haar nieuwste creatie: Sira, een prachtige witte Santini met een opvallend fel groen hart. Met sterke stelen en een uitzonderlijk goed vaasleven is Sira een absolute must-have die zij samen met LS Santini op de markt brengt. 

Succesvolle veredeling

Sira werd ontdekt tijdens de veredelingsproeven, waarna het ras uitgebreid werd getest bij LS Santini in Bleiswijk: een Santini kwekerij die al jarenlang garant staat voor kwaliteit, duurzaamheid, diversiteit en continuïteit. Nu is Sira commercieel verkrijgbaar. Het succes van Sira is te danken aan de bloemvorm-kleur combinatie en het uitzonderlijke lange vaasleven. Een winnende keuze dus! 

De markt op

Met jaarrond een wekelijkse aanvoer van maar liefst 25.000 stelen op de veilingen van Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg, is Sira klaar om de markt te veroveren. Om Sira extra onder de aandacht te brengen heeft Wouter Jongkind van Royal Van Zanten afgelopen week een groot aantal handelaren bezocht. Elk bezoek wordt vergezeld van een fris, zomers boeket met Sira, voorzien van een bloemenkaartje waarop de unieke eigenschappen van deze prachtige bloem extra worden benadrukt:  de witte bloemblaadjes in combinatie met het felgroene hart, stevige stelen en een uitzonderlijk goed vaasleven. Santini Sira past perfect in elke setting en biedt bloemisten de creatieve vrijheid om eindeloos te variëren. 

Over Royal Van Zanten
Van Zanten Breeding is internationaal koploper in de veredeling en vermeerdering van snijbloemen (Alstroemeria, Statice, Limonium, Chrysanthemum en Bouvardia) en van potplanten (Aster, Alstroemeria, Celosia, Chrysanthemum en Multiflora). Het is ons doel om de passie door te geven waar onze organisatie sinds de oprichting in 1862 voor staat. Onze gedeelde passie is een van de vijf waarden die onze cultuur bepalen: Passie, Kwaliteit, Elke dag beter, Ambitie en Royal. Het predicaat Koninklijk werd ons bedrijf in 1901 toegekend. Vandaag de dag staat dit voor klantgerichtheid en respect voor de mensen om ons heen. Royal Van Zanten heeft ruim 1.100 medewerkers die werken vanuit onze thuisbasis in Nederland en op onze internationale veredelings- en productielocaties in Oeganda, Zuid-Afrika en Colombia.