BIZZ Holland met 45 bedrijven naar IPM

Op de IPM in Essen van 25 t/m/ 28 januari 2022 is BIZZ Holland weer aanwezig met een groep van 45 Nederlandse sierteeltbedrijven.

De gezamenlijke BIZZ Holland stand wordt in januari 2022 voor de negende keer georganiseerd op de IPM in Essen. Het op palletbouw gebaseerde ontwerp van de stand is afgestemd op de entree van de hal 8 en heeft een overzichtelijke indeling van de stands. Op dit moment hebben zo’n 45 bedrijven hun deelname bevestigd. Dit betekent dat er nog ruimte is voor acht bedrijven om zich in te schrijven.

Nu de coronapandemie achter ons lijkt te liggen wordt de blik weer op de toekomst gericht. Er is veel behoefte om elkaar na lange tijd weer fysiek te ontmoeten en de bereidheid om te gaan reizen is aanwezig. IPM Essen is dé gelegenheid bij uitstek om nieuwe handelscontacten op te doen en bestaande contacten weer te vernieuwen.

Nieuw dit jaar is dat er aan de vooravond van de beurs een scantour wordt opgenomen van de stands van deelnemende bedrijven in de BIZZ Holland stand. Deze digitale tour levert een digitaal naslagwerk op die tijdens en na de beurs beschikbaar zal zijn. Hiermee kunnen de internationale vakbezoekers, die wellicht nog niet de gang naar de beurs durven te maken, toch de sfeer van de beurs proeven en informatie inwinnen over de deelnemers aan de BIZZ Holland stand. Elke deelnemer aan de BIZZ Holland stand wordt met de basisgegevens opgenomen in de scantour. Optioneel kunnen buttons met extra informatie worden toegevoegd.