Alweer Treffler! 

Treffler, egt de beste

Treffler, bekend van de Treffler eg, heeft 20 jaren geleden gezorgd voor een geweldige vooruitgang in de mechanische onkruidbestrijding. De Treffler eg is de nieuwe standaard geworden voor het moderne eggen. Voor bioboeren werd de Treffler eg een begrip, voor gangbare boeren is met name in de laatste jaren deze eg populair geworden. Met een Treffler eg kan in het voorjaar prima een korstje op de akker worden gebroken zodat de kiemende gewassen kunnen doorkomen. Maar ook in de combinatie met chemie presteert de Treffler eg uitstekend, zo is nu de ervaring.
En nu presenteert Treffler de TS met sectiebesturing, per sectie van de machine kunnen tanden omhooggetrokken worden, belangrijk bij gerende percelen en eventueel ook in beddensystemen
 

Treffler en culivatoren

Ook al weer onderscheidend zijn de cultivatoren van Treffler, de ondiep en vlak snijdende TG en TGA. Treffler weet door de constructie van deze machines de concurrenten achter zich te laten. Op de BioVelddag, 5 juli in Lelystad, zal Treffler dit in een demo tonen. Overtuig uzelf.

 

Treffler en directzaai

Speciaal voor het directzaaien van groenbemesters in de stoppel heeft Treffler de TKM ontwikkeld. Vlak achter de gepatenteerde TF tanden kunnen zaden met verschillende fracties worden afgelegd. Een voorbewerking van de grond is niet nodig zolang het land vlak ligt. De TKM is een eenvoudige en betrouwbare machine met hoge capaciteit. Ook de TKM wordt in Lelystad gedemonstreerd.
 


Alweer Treffler?

Treffler zal op de shows in Lelystad en in Wallonië (6 juli, Hannuit) de laatste innovatie tonen: de THP, een precisie schoffelmachine met centrale instelling van de schoffelbreedte. Met een totaal nieuw concept van schoffelhouders kan de bestuurder vanaf de trekker een exacte breedte instelling bepalen. Afhankelijk van de aard en de stand van het gewas is die instelling snel te wijzigen, met slechts één vinger!
De gehele machine kan vanuit het midden ook naar links of naar rechts worden verschoven, hij kan offset werken.
Vanzelfsprekend heeft de THP een moderne camerabesturing.
Treffler zorgt met de THP voor een opmerkelijke innovatie in het schoffelen. Het is alweer Treffler!
 
Bezoek de stand van Treffler-Man @ Machine, 5 juli op de BioVelddag in Lelystad, of 6 juli op de show van Bio Wallonië.