Alliance Agri Star II: Twee nieuwe maten, voortdurend groeiende klantenwaardering

Yokohama Off-Highway Tires kondigt de introductie aan van nog twee maten van de veelgevraagde radiaalband voor tractoren Alliance Agri Star II. Met onmiddellijke ingang zijn nu de maten 800/70R38 en 210/95R18 beschikbaar, waarmee het totale aantal SKU’s in dit bandenassortiment op 89 komt. “We zijn buitengewoon trots op de waardering van klanten in verschillende markten, zoals Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië of Nederland. We krijgen zeer positieve feedback van onze buitendienstmedewerkers en distributiepartners, met name over de langdurige tractie, lage slijtage en de daaruit voortvloeiende uitstekende kwaliteit-prijsverhouding”, benadrukt Angelo Noronha, President Europe bij ‎Yokohama Off-Highway Tires.

Laatste feedback uit Frankrijk: 8 maanden Agri Star ll

Na ongeveer acht maanden de dagelijkse uitdagingen aan te zijn gegaan met de Alliance Agri Star II is de Franse aannemer Olivier Gayet meer dan tevreden. “We hebben er 1000 uur mee gewerkt, veel transport, en we hebben kunnen vaststellen dat we met deze Agri Star II-banden nooit tractieproblemen hebben gehad wat betreft grip op de weg en in het veld.” Voor hem is het bijzonder belangrijk en opmerkelijk dat “we dankzij deze Agri Star II-banden de werktijd hebben kunnen optimaliseren.”

De praktijkervaring van de afgelopen vier jaar heeft duidelijk aangetoond dat – ongeacht de omstandigheden van de bodem, de taken of de tractoren – de constructie van deze band loont: dankzij de unieke, door Alliance ontwikkelde Stratified Layer Technology (SLT) evolueert het loopvlak van deze radiaalband voor tractoren gedurende de hele levensduur, waardoor een langdurige tractie wordt gegarandeerd. “Feedback van klanten verwijst vaak naar het goede evenwicht tussen grip en behoud van de bodem, efficiëntie en kwaliteit, het niveau van prestaties en comfort dat naar verluidt dat van duurdere merken evenaart”, zegt Angelo Noronha.