Akkerbouwers klaar voor de toekomst!

De wereld van de akkerbouw verandert in snel tempo. Zo worden de eisen aan het verwerken van landbouwproducten, (voedsel)veiligheid en product traceerbaarheid steeds verder aangescherpt. Om daaraan te voldoen en toekomstige ambities te kunnen verwezenlijken is het zaak om klaar te zijn voor de toekomst. Maar hoe pak je dat aan? Het is voor DT Dijkstra de uitdaging om uw bedrijf vooruit te laten lopen op deze ontwikkelingen.

Inventariseren

Een goed plan voor de toekomst begint met een inventarisatie: welke middelen en machines worden er momenteel gebruikt en wat zou voor de langere termijn effectief zijn? Dat klinkt als een hele klus, maar dat valt erg mee. Bij DT Dijkstra zit het toekomstgericht en vernieuwend denken in de genen en wij denken graag mee met zowel grote als kleinere verwerkers van aardappelen, uien en wortelen.

Uitbreiding, vervanging of nieuwbouw?

Soms valt de keuze na een inventariserend bezoek en gesprek op uitbreiding van de huidige machine of installatie. Bestaande capaciteit kan vaak slimmer gebruikt worden of met toevoeging van enkele componenten vergroot worden. Wanneer het tijd is voor vervanging van een bestaande installatie of nieuwbouw kunt u ook bij DT Dijkstra terecht. Onze engineers zorgen voor een ontwerp dat past bij uw wensen en budget. Dat kan met DT Dijkstra-machines zijn, maar wij zijn ook importeur en integrator van specialistische machines die een passend en toekomstbestendig turnkey project mogelijk maken. Wij kunnen u daarom altijd de best passende specifieke oplossing bieden!

Traditioneel versus hypermodern

Wat voor type techniek uw voorkeur heeft, u kunt altijd bij ons terecht. Voor beproefde traditionele mechanische oplossingen met bewezen techniek, zoals de bekende DT Dijkstra-schudsorteerder. Of voor de nieuwere optische sorteeroplossing, zoals de Visar Sortop voor wortelen en aardappelen, waarvan DT Dijkstra importeur is. Deze werkt met kunstmatige intelligentie die het menselijke selectieproces benadert, maar dan met een constante zeer hoge sorteer- en inspectiekwaliteit.

Een grotere investering, maar één die arbeidskracht uitspaart en meer rendement uit uw bruto product haalt. Daarom verdient deze investering zichzelf snel terug, mede doordat er een splitsing van meerdere kwaliteitsklassen mogelijk is.

Ook voor bijvoorbeeld handige logistieke oplossingen zoals onze nieuwe 3,5-tons mobiele bunker met automatisch gedoseerde losinrichting en droog- en natreinigingsinstallaties kunt u terecht bij DT Dijkstra.

Ook klaar zijn voor de toekomst?

Neem contact met ons op en zet de eerste stap in de toekomst.

Een reactie van een klant die dit al gedaan heeft: “Ik heb met plezier met jullie samengewerkt en het uiteindelijke resultaat heeft mijn bedrijf getransformeerd en met de nodige flexibiliteit klaar gemaakt voor de toekomst. Door goed te luisteren, inventariseren en mee te denken heeft DT Dijkstra een installatie ontworpen die onze verwachtingen heeft overtroffen en waardoor we nog beter klaar zijn voor de toekomst!”