Aftrap Week van Werk bij Van Lint

De kick off van de Week van het Werk is dit jaar in de Greenport, bij Van Lint. Trendwatcher en topspreker Ruud Veltenaar is uitgenodigd voor de opening. Ben je erbij?

 

Hoe kun je de Week van het Werk beter beginnen dan met een blik op de toekomst? Daarom is trendwatcher en topspreker Ruud Veltenaar uitgenodigd voor de kick off van de Week van het Werk.

De opening van de Week van het Werk is maandag 31 oktober van 16.00 – 18.00 bij Van Lint in Boskoop. Ondernemers, belanghebbenden en geïnteresseerden uit de Greenport zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via deze link. 

Het thema van de Week van het Werk is: Blij personeel werkt. We hebben een krappe arbeidsmarkt. Dat betekent dat er meer vacatures zijn dan werkzoekenden. Dit zorgt voor nieuwe uitdagingen voor werknemers en ondernemers. Tijdens de Week van het Werk van maandag 31 oktober tot en met zaterdag 5 november staat er van alles op het programma voor werkzoekenden en werkgevers. 

Greenport Boskoop is samen met Yuverta dinsdag en woensdag aanwezig tijdens de Go4It in het Archeon om jongeren te interesseren voor de Boomteeltopleiding. En zaterdag 5 november wordt de bekende vacaturewand weer gepresenteerd in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn. 

Meer informatie is te vinden op de website Week van het Werk.