Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Groot Groen Plus 2024

oktober 2 :08:00 - oktober 4 :17:00

De 34e editie van Vakbeurs GrootGroenPlus, die gehouden wordt op 2-4 oktober 2024, zal wederom plaatsvinden aan Treeport 402, op het Business Centre Treeport (BCT). Afgelopen jaar vond de vakbeurs voor het eerst plaats op dit kavel en inmiddels is duidelijk dat de beurs ook in 2024 op deze locatie zal plaatsvinden.De accommodatie van GrootGroenPlus wordt daarom wederom volledig demontabel en in zijn geheel aan de hoofdas van het BCT opgebouwd. Er is volop parkeerruimte en een buitenruimte voor het tonen van machines en installaties.
 
Aandacht voor visueel aantrekkelijk product
Hoewel er nog druk gewerkt wordt aan de exacte opzet en invulling van de vakbeurs, staat nu al vast dat het weer een bijzondere editie zal worden. Zo is er vanuit de stichting European Plant Support (EPS) extra budget toegekend om een groep vooraanstaande buitenlandse inkopers over te laten komen en zullen producten voor retailers, tuincentra, tuinaannemers en daarmee het visueel aantrekkelijke product meer aandacht krijgen. Ook is een samenwerking opgestart voor het uitnodigen van Europese inkopers voor diverse tuincentra ketens. Over dit alles zal de komende tijd meer bekend worden gemaakt.

Het groenplatform GGP is reeds jaren de plek waar een breed totaalsortiment getoond wordt, met uiteraard ook de van oudsher aanwezige bos- en haagplantsoen. Het maakt GrootGroenPlus en Zundert samen met de warme sfeer uniek in het beurzenlandschap. Er is veel aandacht voor groen en de planten staan centraal; alles is verkrijgbaar. Van zaadje, stek of ent tot laan- bos- en parkbomen, maar ook fruitgewas, vaste planten, visueel aantrekkelijke planten, coniferen, vormbomen, rozen en onderstammen.

Gegevens

Begin:
oktober 2 :08:00
Einde:
oktober 4 :17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.grootgroenplus.nl/index.php

Locatie

Zundert